Καλώς ήρθατε στην Hostnous

Κάντε είσοδο στον χώρο πελατών και διαχειριστείτε τα προϊόντα σας!

Σύνδεση Πελατών

Χάσατε τον κωδικό σας;

Δείτε κάποιες άπο τις ιστοσελίδες που έχει δημιουργήσει η εταιρίας μας


El Greco Beach Hotel

Δυναμική ιστοσελίδα για το El Greco Beach Hotel. Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση και εύκολη ενημέρωση της απο τον πελάτη. Η εταρία μας ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων, την πλήρη λειτουργικότητα του συστήματος κρατήσεων, των γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.

Αναγέννηση Σβορώνου

Δυναμική ιστοσελίδα για το ερασιτεχνικό σωματίο "Αναγέννηση Σβορώνου". Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση και εύκολη ενημέρωση της απο τον πελάτη. Η εταρία μας ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων, γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.

Φυτώρια Σβορώνου Αφοί Παπαδόπουλοι

Δυναμική ιστοσελίδα για τα Φυτώρια Σβορώνου "Αφοί Παπαδόπουλοι". Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση ενημέρωση της απο τον πελάτη. Η εταρία μας ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων, γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.

Κέντρο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

Η εταιρία μας έκανε δωρέαν μια δυναμική ιστοσελίδα για τo Κέντρο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση ενημέρωση της απο τον πελάτη. Αναλάβαμε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων, γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ.Α.Σ. Σβορώνου

Δυναμική ιστοσελίδα για την ακαδημία ποδοσφαίρου Γ.Α.Σ. Σβορώνου. Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση και εύκολη ενημέρωση της απο τον πελάτη. Η εταρία μας ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων,των γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.

Ταξιδιωτικό Γραφείο Likidis Travel Agency

Δυναμική ιστοσελίδα για το Ταξιδιωτικό Γραφείο Likidis Travel Agency. Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση ενημέρωση της απο τον πελάτη. Αναλάβαμε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων, γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.

Δασικά Προϊόντα Κορδονούλης

Δυναμική ιστοσελίδα για την εταιρία Δασικά Προϊόντα Κορδονούλης. Η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη σε Joomla για την άμεση ενημέρωση της απο τον πελάτη. Η εταρία μας ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την δημιουργία των λογοτύπων, γραφικών και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του cms.